PROJECTEN - SEIZOEN 23/24 Producties
 

De producties van DEGASTEN zijn onder te verdelen in drie verschillende productie-groepen, elk met een eigen artistieke aanpak en een eigen publiek:
• Reguliere Producties (brede diversiteit, artistiek vernieuwend)
• Nieuwe Makers Producties (experiment , vorm- onderzoek en ontwikkeling)
• School Producties (educatief, landelijk, jongeren)


︎︎︎ Archief

 STUDIO’s

De STUDIO’s zijn de wekelijkse theaterlessen voor jongeren in de Amsterdamse stadsdelen Oost, West en Noord, met regelmatige open lessen in Nieuw-West. Deze groepen trainen een heel seizoen en werken toe naar presentaties. Ook organiseren we maakweekenden en andere randprogramma’s in de hele stad.


︎︎︎ Archief 

 IN*BETWEEN LAB

Het IN*BETWEEN Lab is een plek voor ons sociaal-maatschappelijk geengageerde werk en samenwerkingen. Een plek voor methodiekontwikkeling, kennisdeling en sociale impact. Hier verbinden we onze inclusieve werkwijze aan de verschillende contexten van onze wetenschaps-, onderwijs- en sociale partners.


︎︎︎ Archief

CASCADE 
Nieuwe makers productie 

Een ode, maar ook een uithaal naar de eindeloosheid van de nacht die wordt gevuld met dansen, vergeten, vinden en verlangen. [Lees meer]


CRICKETS
School Productie

Een voorstelling over ruis, ongemak en wat er (stiekem) om aandacht vraagt. [Lees meer]Meer zien?
 

︎︎︎ Archief


OPEN STUDIO

OPEN STUDIO is een reeks gratis theaterlessen van DEGASTEN, met deze keer een focus op tekst en taal. Vanaf 12 maart, 4 x op dinsdagavond. Meld je nu aan en zie je daar! [Lees meer]
STUDIO WEST, NOORD EN OOST 23/24

Wekelijkse lessen in Podium Mozaïek (Studio West), Solid Ground Movement (Studio Noord) en Nowhere (Studio Oost). [Lees meer]Meer zien? 

︎︎︎ ArchiefWAT DRAAG JE?

Een onderzoek naar jezelf, naar elkaar en naar identiteiten die we in ons dragen - via fashion. [Lees meer]WAARHEIDSCOMMISSIE 

Jongerencommissie als onderdeel van de Waarheidscommissie.NL van Action Zoo Humain. [Lees Meer]GAZA MONOLOGEN

De teksten – actueler dan ooit – vertellen over de verschrikkingen en het geweld, maar ook over de hoop en veerkracht van het Palestijnse volk. [Lees meer]Meer zien?
 

︎︎︎ Archief

THEATER DEGASTEN p/a NOWHERE, MADURASTRAAT 90, AMSTERDAM
        INFO@THEATERDEGASTEN.NL
︎ ︎ ︎THEATER DEGASTEN p/a NOWHERE, MADURASTRAAT 90, AMSTERDAM
        INFO@THEATERDEGASTEN.NL