10*YEARS IN-BETWEEN


 Seizoen 23/24 

DEGASTEN leeft al meer dan 10 jaar in*between oftewel er tussen in. Tussen een bijzonder ingewikkeld web van sterk verbonden mensen, die shapeshiftend in beweging blijven. Tussen een 360 graden blik rondom de ander en jezelf. Tussen de uitgesproken noodzaak en de soms even-hard-nodige stiltes. Tussen de vloer en de straat. Mijlenver vooruit en soms toch maar weer wat stappen terug...

DEGASTEN vieren dit jaar hun 10-jarig bestaan met spelers, makers, docenten, peers, partners, alumni en andere GASTEN. Vanuit 10*BETWEEN thema zoomen we in op hoe we ons verhouden tot de tijd, elkaar en objecten die ons door de jaren hebben gevormd. We gaan in gesprek over de afgelopen jaren met oude GASTEN en verkennen toekomstperspectieven met de young ones. Middels subthema’s als rites, objects, people en words geven we gasten tijdens de events de ruimte om in het moment bij te dragen aan onze legacy.

 


 MERCH 

Om ons 10 jarig bestaan te vieren hebben we nieuwe merch! De voorraad is limited. Kom naar de rave op 15 oktober & check it outtt.  10*BETWEEN RAVE @KANAAL40 

Blok 15 oktober van 19.00 - 01:00 uur in je agenda —want dit is je invite voor de THE 10*BETWEEN RAVE. Een avond om te vieren, bewegen, zingen, proeven, spelen, ruiken, voelen, maken, verrassen verdwalen, vervreemden en meer. Verwacht live art, acts, takkies, DJ's en karaoke. We zien je bij Kanaal40, een interdisciplinaire space voor kunst, muziek en easy dining die voelt als de ideale plek om een nieuw partnership mee te verkennen. Deze wil je niet missen.

Bestel via deze button je GUESTPASS en tevens RAVE TICKET voor 15 oktober. Je GUESTPASS sleutelhanger kan je op de RAVE ophalen, of op het DEGASTEN kantoor bij Nowhere.

Wij vieren ons 10 jarig bestaan met  de lancering van de GUESTPASS membership. Nu speciaal voor jou voor maar €10,-.
Met dit Membership krijg je:
︎ Toegang tot de 10*BETWEEN rave op 15 oktober 2023
︎ 2x per jaar gratis een DEGASTEN Zine
︎ Early bird access tot merchandise en voorstellingen 
︎Gratis naar besloten try-outs, repetities en lessen
︎ Toegang tot de afterparty's van onze voorstellingen


 PEOPLE 

GAST ben je voor het leven. Als je eenmaal uitvliegt blijft er altijd een stukje van jezelf aan ons plakken en andersom. Als maker en speler maar ook als bezoeker en funder. Door de jaren zijn er veel GASTEN geweest die uiteindelijk een deel van ons DNA hebben bepaald.

Zo veel mogelijk van die mensen leggen we dit jaar vast door middel van een interview, portret, verhalen en herinneringen in de vorm van art-works, foto’s, tekst, collages en muziek en video links.


Check de interviews met Adanma, Sheralynn, Fjodor, Ciraj, Sidar, Asma, Christopher, Saul, Sinem & Sergio  hier 


THEATER DEGASTEN p/a NOWHERE, MADURASTRAAT 90, AMSTERDAM
        INFO@THEATERDEGASTEN.NL
︎ ︎ ︎THEATER DEGASTEN p/a NOWHERE, MADURASTRAAT 90, AMSTERDAM
        INFO@THEATERDEGASTEN.NL