10*YEARS IN-BETWEEN

In de week van 10 oktober vieren we ons 10-jarig bestaan met spelers, makers, docenten, peers, partners, alumni en natuurlijk met jou! Ben je erbij?


 Seizoen 23/24

DEGASTEN leeft al meer dan 10 jaar in*between oftewel er tussen in. Tussen een bijzonder ingewikkeld web van sterk verbonden mensen, die shapeshiftend in beweging blijven. Tussen een 360 graden blik rondom de ander en jezelf. Tussen de uitgesproken noodzaak en de soms even-hard-nodige stiltes. Tussen de vloer en de straat. Mijlenver vooruit en soms toch maar weer wat stappen terug…

 10*BETWEEN RAVE @KANAAL40

Blok 15 oktober van 19.00 - 01:00 uur in je agenda —want dit is je invite voor de THE 10*BETWEEN RAVE. Een avond om te vieren, bewegen, zingen, proeven, spelen, ruiken, voelen, maken, verrassen verdwalen, vervreemden en meer. Verwacht live art, acts, takkies, DJ's en karaoke. We zien je bij Kanaal40, een interdisciplinaire space voor kunst, muziek en easy dining die voelt als de ideale plek om een nieuw partnership mee te verkennen. Deze wil je niet missen.


Get your ticket voor de 10*BETWEEN RAVE door een GUESTPASS te kopen. Wat is dat? Dat lees je hieronder.


 GUESTPASS

Wij vieren ons 10 jarig bestaan met onder andere de 10*BETWEEN RAVE en de lancering van de GUESTPASS membership. Nu speciaal voor jou voor maar €10,-.

Met dit Membership krijg je:

  • Toegang tot de 10*BETWEEN rave op 15 oktober 2023

  • 2x per jaar gratis een DEGASTEN Zine

  • Early bird access tot merchandise en voorstellingen

  • Toegang tot besloten try-outs, en open repetities

  • Toegang tot de afterparty's van onze voorstellingen


De GUESTPASS is veel meer dan een Membership. De opbrengst van de GUESTPASS gaat naar het DEGASTEN-donatiefonds; om spelers die de jaarlijkse bijdrage niet kunnen bekostigen toch mee te laten doen. Je draagt hiermee bij aan de ontwikkeling van de spelers en onze organisatie.


 LIEVE DEGASTEN COMMUNITY: BEDANKT! 

DEGASTEN zijn niet alleen de spelers van dit seizoen of het team dat onze activiteiten mogelijk maakt. Iedereen die op een eigen manier heeft bijgedragen onze legacy is GAST.

Zonder jou zou het niet hetzelfde zijn. Bedankt voor alles wat je voor DEGASTEN doet en gedaan hebt. En ken je mensen die DEGASTEN ook graag willen supporten, please spread the word over de GUESTPASS en de 10*BETWEEN RAVE.